ANWB Hack Camp vindt plaats in najaar 2017
Ontwikkel jij de beste innovatie voor mobiliteit en vrije tijd? Het ANWB Hack Camp is verzet en zal plaatsvinden in het najaar van 2017. Tijdens de hackathon krijg jij toegang tot data en API’s van de ANWB en partners. In teamverband ontwikkel je digitale toepassingen met bijvoorbeeld route-informatie of filehistorie en maak je kans op prijzen ter waarde van
€7.000! Meedoen is gratis. Laat hier je gegevens achter dan houden wij je op de hoogte over de nieuwe datum en ontwikkelingen rondom ANWB Hack Camp.

Mobiliteit en vrije tijd

Los jij op basis van data het fileprobleem op? Of bedenkt jouw team de nieuwste app voor fietsliefhebbers? Tijdens de hackathon krijgen teams toegang tot data van de ANWB. Ga tijdens het ANWB Hack Camp aan de slag met uitdagingen op het gebied van mobiliteit en vrijetijdsbesteding en maak het verschil voor miljoenen Nederlanders.

In 48 uur

Samen met andere innovators (externe deelnemers én ANWB-medewerkers) bouw je 48 uur lang aan apps, websites en concepten die de dienstverlening van de ANWB efficiënter, interactiever en doelgerichter maken. Met ondersteuning van innovatie-experts en een pitch coach word je klaargestoomd voor de finale. Dan pitcht ieder team de ontwikkelde concepten voor publiek en onze jury!

 

Pop-up camping

Het terrein van het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag is tijdens Hack Camp het decor van een uniek ingerichte pop-up camping. Als deelnemer kun je blijven overnachten met speciale voorzieningen zoals mobiele douches, tenten en een onvergetelijke sfeer!

Event-informatie

– Voor: developers, designers, marketeers, data scientists en business-experts

– Locatie: ANWB-hoofdkantoor, Wassenaarseweg 220, 2596 EC Den Haag

– Faciliteiten: Hackruimten in ANWB hoofdkantoor, entertainment, catering, pop-up camping, tenten, douches en natuurlijk WiFi

– Thema's: mobiliteit en vrije tijd

Prijzen

– 1e: Gadget of reischeque t.w.v. € 1.000 per teamlid (incl. kansspelbelasting)

– 2e: Gadgets t.w.v. in totaal € 1.000 voor het gehele team

– 3e: Dagje mee met de Wegenwacht voor ieder teamlid

 

ANWB Hack Camp Uitdagingen

Mobiliteit

Leden van de ANWB zijn dagelijks onderweg. Naar huis, studie, de voetbalvereniging, naar de kroeg of naar hun vakantiebestemming. Hoe kan de ANWB met behulp van technologische ontwikkelingen nóg beter inspelen op de veranderende mobiliteitsbehoefte van haar leden? Denk aan: innovatieve dienstverlening, mobiliteit op maat, brede mobiliteitsconcepten, diagnose stellen, reparatie op afstand, real-time verkeersinformatie of het benutten van sensoren en data voor een verbeterde verkeersveiligheid.

Vrije tijd

Leden van de ANWB hechten veel waarde aan hun vrije tijd en aan ontspanning. Hoe kan de ANWB haar aanbod op het gebied van uitjes, fietsen, wandelen en waterrecreatie nóg beter afstemmen op de wensen van haar individuele leden? En op welke manier kunnen jongeren worden aangesproken op het gebied van dagjes, avondjes of nachtjes weg? Denk aan: Big Data-oplossingen, Beacon-toepassingen, experience en recreatie apps, Internet of Things, wearables en real-time data-concepten.

 

Partners