AFAS Personal (Yunoo)

Is het grootste en beste online huishoudboekje (gratis) van Nederland om al je financiële data overzichtelijk bij te houden.

AFAS Personal (voorheen: Yunoo) is een website die inzicht geeft in privérekeningen. Dit gebeurt door de transacties te analyseren en in te delen. De grafieken die uit dit online huishoudboekje voortkomen, laten zien waar geld aan wordt uitgegeven. Er wordt ook weergegeven wat het bestedingsgedrag is vergeleken met anderen. Om onnodige kosten te voorkomen kunnen ook contracten worden ingevoerd, waarna AFAS Personal de gebruiker herinnert aan de opzegtermijn en de mogelijkheid geeft om een contract op te zeggen.

Op 25 november 2010 werd het toenmalige Yunoo uitgeroepen tot Website van het Jaar 2010. Daarnaast kreeg Yunoo, in een vergelijkende test met digitale kasboekjes, het hoogste rapportcijfer van de Consumentenbond qua gebruiksmogelijkheden. Yunoo werd op 4 oktober 2011 overgenomen door het bedrijf AFAS Software, waarna de naam gewijzigd werd in AFAS Personal.


Contactpersonen

Twitter

AFAS Personal 2 weken geleden

@michieldoetjes Dynamisch helaas niet maar je kan wel de startdag van jouw financiële maand aangeven. Zie profielinstellingen!

AFAS Personal 2 weken geleden

@HeintjeFranconi Dat is niet de bedoeling! Als je ons een DM stuurt met jouw e-mail adres en dan helpen we je direct verder!

AFAS Personal 4 maanden geleden

@Food4ears @stijnhj Op dit moment niet, maar staat op de planning. We kunnen nog geen precieze releasedatum geven. Blijf ons volgen! ^Jeroen