AFAS Personal (Yunoo)

Is het grootste en beste online huishoudboekje (gratis) van Nederland om al je financiële data overzichtelijk bij te houden.

AFAS Personal (voorheen: Yunoo) is een website die inzicht geeft in privérekeningen. Dit gebeurt door de transacties te analyseren en in te delen. De grafieken die uit dit online huishoudboekje voortkomen, laten zien waar geld aan wordt uitgegeven. Er wordt ook weergegeven wat het bestedingsgedrag is vergeleken met anderen. Om onnodige kosten te voorkomen kunnen ook contracten worden ingevoerd, waarna AFAS Personal de gebruiker herinnert aan de opzegtermijn en de mogelijkheid geeft om een contract op te zeggen.

Op 25 november 2010 werd het toenmalige Yunoo uitgeroepen tot Website van het Jaar 2010. Daarnaast kreeg Yunoo, in een vergelijkende test met digitale kasboekjes, het hoogste rapportcijfer van de Consumentenbond qua gebruiksmogelijkheden. Yunoo werd op 4 oktober 2011 overgenomen door het bedrijf AFAS Software, waarna de naam gewijzigd werd in AFAS Personal.


Contactpersonen

Twitter

AFAS Personal 2 maanden geleden

@frankmeeuwsen Hoi Frank, probleem is bekend. Als workaround kan je Chrome icm de Bijwerk Assistent gebruiken!

AFAS Personal 2 maanden geleden

@W00fer klanten blij te kunnen maken. Kleinere banken staan wel vaak positiever tegenover de koppeling. 2/2 ^Rik

AFAS Personal 2 maanden geleden

@W00fer +/-90% van de klanten zit bij een grootbank. We hebben besloten om te wachten op deze koppelingen, om zoveel mogelijk 1/2