Innofuse

Innofuse ontwikkelt een innovatief ontwerp voor veilige en precieze toediening van geneesmiddelen via multi-infusie.

Artsen willen in staat zijn om therapeutische geneesmiddelen aan de patiënt toe te dienen op een instelbare stroomsnelheid op een veilige en nauwkeurige manier. Wanneer meerdere middelen worden toegediend , is het gebruikelijk verschillende infuuslijnen met een enkele infuuslijn te verbinden (multi-infusie) om het aantal perforaties van een patiënt te verminderen  Dit is belangrijk, vooral voor zeer kwetsbare patiënten met zeer beperkte toedieningspunten en een hoog risico op infecties.
Het probleem bij de toepassing van multi-infusie is een afname in nauwkeurigheid en stroomsnelheid. Klinische gevolgen voor kwetsbare patiënten zoals baby’s , kinderen en Intensive Care (IC ) patiënten zijn significant. Onregelmatigheden in de drugdosering kunnen leiden tot blijvende hersenschade of dood veroorzaken.
INNOFUSE is een wegwerp apparaat voor het toedienen van meerdere geneesmiddelen via een enkel toedieningspunt. Artsen kunnen meerdere medicijnen toedienen met een hoge precisie waarbij de stroomsnelheden van de individuele geneesmiddelen onafhankelijk van elkaar veranderd kunnen worden. Dit vergroot de effectiviteit en veiligheid van de infusietherapie en verbetert de zorg voor de meest kwetsbare patiënten.

 


Contactpersonen

Brechtje Riphagen

Owner at Innofuse

Twitter

Innofuse 3 jaar geleden

Verschil tussen succes en falen zit in de Why-vraag. Meld je aan voor de inspirerende LiveWIRE netwerkbijeenkomst: http://t.co/8Mvw8STcdV