Redgrasp

Redgrasp helpt ziekenhuizen de kennis van hun medewerkers over hun protocollen te toetsen, zodat deze beter onthouden en begrepen worden.

Ziekenhuizen gebruiken protocollen als middel om hun medewerkers te helpen hun werk op de juiste manier uit te voeren. Met de toename van kwaliteitseisen wordt de noodzaak hiervan steeds sterker gevoeld. Ziekenhuizen zijn begonnen met het implementeren van e-learning modules om hun werknemers te scholen, maar komen er achter dat deze herverpakking van kennis duur, tijdrovend en snel achterhaald is. Redgrasp is een platform dat korte quizzes over bestaande kennisbronnen aanbiedt, met hulp van de crowd. Dit helpt medewerkers om hun kennis te toetsen en te verankeren en het helpt het ziekenhuis om inzicht te krijgen in de kennis van hun medewerkers en hierover verantwoording af te leggen. Zo is de kennis van alle protocollen direct certificeerbaar tegen een fractie van de kosten van e-learning modules.


Contactpersonen

Twitter

Menno Vergeer 5 maanden geleden

Aanstaande maandag gaan we van start met een delegatie van de NVMDL om van de landelijke Maag-Darm-Leverziekten richtlijnen een kennisspel…