Revisely

Met Revisely beter en sneller feedback geven op teksten van leerlingen/studenten

Revisely ondersteunt docenten bij het gehele proces rond schrijfopdrachten; van het aanmaken van een opdracht en het controleren op plagiaat, tot het geven van feedback en het in de gaten houden van de flow rondom inleveren en nakijken.

Alle schrijfopdrachten staan voor de docent en studenten/leerlingen netjes bij elkaar in een portfolio waardoor de voortgang duidelijk en inzichtelijk is. Daarnaast verhogen de ingebouwde commentaren met uitgebreide verbetertips het leerrendement en helpt Revisely zo de schrijfvaardigheid van de leerling/student te verbeteren.

Revisely werkt op elk apparaat, van iPad tot laptop, en is nu beschikbaar voor Nederlands, Engels en Spaans. Al meer dan 130.000 studenten/leerlingen en docenten maken er gebruik van.

 


Contactpersonen

Jeroen Fransen

CEO / Founder Revisely

Twitter

Revisely 1 week geleden

Oxford Comma Dispute Is Settled as Maine Drivers Get $5 Million - The New York Times <— watch your punctuation! https://t.co/kisWg6ZAIs

Revisely 1 week geleden

RT @CasperHuls: Amerikaanse toestanden. Op veel plekken in Oklahoma is een vierdaagse schoolweek, zodat leraren 1 dag in de week bij Walmar…