Revisely

Met Revisely beter en sneller feedback geven op teksten van leerlingen/studenten

Revisely ondersteunt docenten bij het gehele proces rond schrijfopdrachten; van het aanmaken van een opdracht en het controleren op plagiaat, tot het geven van feedback en het in de gaten houden van de flow rondom inleveren en nakijken.

Alle schrijfopdrachten staan voor de docent en studenten/leerlingen netjes bij elkaar in een portfolio waardoor de voortgang duidelijk en inzichtelijk is. Daarnaast verhogen de ingebouwde commentaren met uitgebreide verbetertips het leerrendement en helpt Revisely zo de schrijfvaardigheid van de leerling/student te verbeteren.

Revisely werkt op elk apparaat, van iPad tot laptop, en is nu beschikbaar voor Nederlands, Engels en Spaans. Al meer dan 130.000 studenten/leerlingen en docenten maken er gebruik van.

 


Contactpersonen

Jeroen Fransen

CEO / Founder Revisely

Twitter

Revisely 16 uur geleden

Volop boeken kaften, want digitaal onderwijs groeit maar 'stapje voor stapje' | NOS <— Revisely groeit lekker door https://t.co/V5hZnXHMvv

Revisely 6 dagen geleden

Revisely bespaart flink op papier. Toch kan het soms handig zijn om een opdracht en feedback te printen. Dat kan!… https://t.co/fn02PQp0uR