Open aanmelding
Ja
Datum
19 april 2017
Tijd
13:30 — 18:00
Locatie
UtrechtInc Garage, 1e verdieping H.R. Kruytgebouw, Padualaan 8, Utrecht

Money Meets Ideas

Op woensdag 19 april krijgen Startups en Scaleups uit Utrecht een unieke kans om deel te nemen aan Money Meets Ideas! Startup Utrecht, Utrechtinc, Rabobank en KplusV werken middels het Money Meets Ideas platform samen om innovatieve Utrechtse startup bedrijven te koppelen aan informal investors uit heel Nederland. De geldbedragen die kunnen worden opgehaald variëren van 100.000 tot 1,5 miljoen euro, daarbij geldt een success fee van 2%.

Aanmelden:

Meld je aan vóór 27 maart om kans te maken op een uitnodiging voor de selectiedag op maandag 3 april bij UtrechtInc. Stuur je aanmelding met businessplan naar mintjes@kplusv.nl. Heb je geen businessplan, gebruik dan dit inschrijfformulier.

Meld je nu aan!

 

Meer informatie:

De Rabobank en KplusV organiseren jaarlijks diverse Money Meets Ideas bijeenkomsten. Startende en snel groeiende innovatieve ondernemingen met een kapitaalbehoefte tussen 100.000 en 1,5 miljoen euro mogen zich presenteren aan 15 tot 20 vermogende particuliere investeerders uit de achterban van Rabobank Private Banking. KplusV beoordeelt en selecteert deze keer bedrijven uit Utrecht. In overleg met de informal investors bepalen zij welke ondernemers in aanmerking komen voor een pitch op 19 april.

Op die dag krijgen ondernemers ieder 15 minuten de tijd om met een powerpointpresentatie hun proposities te presenteren aan de particuliere investeerders, die vervolgens ook 15 minuten per ondernemer de gelegenheid nemen om vragen te stellen. Na een evaluatie maken de investeerders in besloten kring kenbaar of ze geïnteresseerd zijn in een vervolgafspraak met (één van) de ondernemers. Het event wordt afgesloten met een netwerkborrel om nader kennis te maken, afspraken concreet te maken en andere initiatieven op te laten bloeien! Meer info? A.bloemendal@kplusv.nl.

Partners:Partners