Open aanmelding
Ja
Datum
17 februari 2017
Tijd
09:00 — 17:00
Locatie
Padualaan 8, 3584 CH Utrecht

The Perfect Storm 2017


Wil jij samenwerken met toonaangevende onderwijsexperts?

UtrechtInc is trotse partner van Innovatiepioniers bij de organisatie van The Perfect Storm. Het doel van deze internationale onderwijsconferentie is de realisatie van nieuwe onderwijsinnovaties tot krachtige concepten, prototypes, producten en startups. In één dag en samen met experts. The Perfect Storm vindt in Nederland plaats op 17 februari 2017. 

Een perfect storm is een momentum, waarin verschillende meteorologische randvoorwaarden vanuit toeval bij elkaar komen en een orkaankracht veroorzaken. Vanuit deze gedachte komen bij UtrechtInc op 17 februari onderwijspraktijk, wetenschap en technologie bijeen om in het onderwijs een perfecte storm te veroorzaken.

Internationaal toonaangevende sprekers zullen ons inspireren met nieuwe ontwikkelingen op het snijvlak van onderwijs, technologie en ontwerpen. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek samen met andere deelnemers (jouw) ideeën uit te werken tot duurzame onderwijsinnovaties. Daarbij maken zij kennis met de nieuwste toepassingen op het gebied van Design Thinking en Deep Learning. Na de conferentie verder ontwikkelen? Dat kan met ondersteuning bij UtrechtInc en de Innovatiepioniers.

Heb jij de ambitie om innovatie en inspiratie in scholen werkelijk te laten wervelen? Ben je op zoek naar inspiratie? Wil je je netwerk in onderwijswereld uitbreiden (100 bezoekers)? Registreer je dan nu voor The Perfect Storm via www.perfectstorm2017.nl 

PerfectStorm-Logo

 

 

 

 

Screen Shot 2016-12-20 at 13.19.59