De garage banner2

Garage

De Garage focust op entrepreneurs, onderzoekers, studenten en corporate professionals die willen experimenteren met hun business idee. Het doel? Om het idee om te zetten in een levensvatbare innovatie, prototype of startend bedrijf.

Co-working space

Zet jij net je eerste stappen als ondernemer of ben jij jouw business aan het renoveren? Dan kan onze levendige Garage community met ondernemende, complementaire en likeminded mensen jou daar bij helpen. Neem plaats in onze co-working space de Garage!

Meer info

 

Get Started

Is jouw idee het waard om je baan op te zeggen? Get Started is een 3 maanden track voor entrepreneurs, wetenschappers & professionals. Hierin zal je jouw idee omzetten naar een business model, je eerste klant binnen halen en focussen op het creëren van een complementair team.

Meer info

 

 

De Garage community bestaat uit innovators. Geïnspireerd door garage startups zoals Apple, Amazon en Disney willen wij helpen startups en organisaties een impact laten hebben op een duurzame manier! In de Garage werken zij aan projecten voor een gezonde samenleving: een business concept, skill set, database of maatschappelijk probleem.

 

Startups

Kunnen hun business verder uitbouwen door bijvoorbeeld het valideren van hun technologie / markt. Hiervoor zijn mentors (expertise), onderzoekers (data), studenten (skills), en corporaties (klanten) beschikbaar!

Wetenschappers

Onderzoekers moeten vaak hun blik verruimen om de maatschappelijke impact van hun onderzoek aan te tonen. Onze community kan hun juist helpen met het ontwikkelen van business skills.

Corporates

Zoeken meestal naar manieren om te innoveren en organisatorische problemen op te lossen. Startups en studenten kunnen hun ondersteinen bij het zoeken naar slimme oplossingen in een korte tijd. Corporate Innovation

 

Students

Willen veelal werken aan projecten die hun wereld vormgeven. In de Garage kunnen zij een netwerk en portfolio opbouwen voor hun toekomstige carrière. Ook kunnen zij zich aanmelden voor onze Talent Pool.

Wij bieden:

 • Een levensvatbaarheids check van uw business idee
 • Een inspirerende hippe werkruimte: een flex desk voor €150 p.p.p.m. met team korting
 • Advies van bewezen startup entrepeneurs in peer sessions
 • Connecties met startups, mentoren, experts, talenten, kennis instituties en corporate partners
 • Gratis koffie en regelmatig community borrels
 • Events om experimenten en samenwerkingen te kickstarten zoals:
  - Hackathons en Pitch Challenges
  - Matchmaking events (meet your co-founder, investeerder, talent, klant)
  - Masterclasses (business modeling, pitching, prototyping)
  Business acceleration programmes

The Garage kan ook gebruikt worden als een event space (voor huidige en nieuwe partners). U bent welkom om eigen workshops, meetups of conferenties te organiseren, indien zij matchen met UtrechtInc’s focusgebieden! Meld uw event hier aan

Jouw missie

In de eerste maanden in de Garage word je uitgedaagd om je idee te optimaliseren, je business model te valideren, een complementair team te vormen, je eerste klanten te ontmoeten en samenwerkingen met corporates aan te gaan.

Onze missie

Bij UtrechtInc streven we naar een toekomst waarin mensen in grote steden op een gezonde manier kunnen werken, eten, leren, reizen, creëren en consumeren. Er is veel kennis aanwezig in ICT, gaming, duurzaamheid, educatie, health, energie en mobiliteit. Laten we dat ten volle benutten! In de Garage geven we mensen de mogelijkheid om grenzen te verleggen in hun werkomgeving en multidisciplinaire samenwerkingen aan te gaan!