De garage banner2

Garage

In Garage verwelkomen we ondernemers, onderzoekers, studenten en corporate professionals die willen experimenteren.  
Met het netwerk, de faciliteiten en expertise in onze startup community helpen wij ze hun vernieuwende ideeën om te zetten in
levensvatbare innovaties, prototypes of startende bedrijven. Het doel? Impact maken op een gezonde en duurzame samenleving!

Co-working space

Zet jij net je eerste stappen als ondernemer of ben jij jouw business aan het renoveren? Dan kan onze levendige Garage community met ondernemende, complementaire en likeminded mensen jou daar bij helpen. Neem plaats in onze co-working space de Garage!

Meer info

 

Get Started

Is jouw idee het waard om je baan op te zeggen? Get Started biedt 3 verschillende workshops voor ondernemers, wetenschappers & professionals. Hierin zal je jouw idee omzetten naar een business model, je eerste klant binnen halen en focussen op het creëren van een complementair team.

Meer info

 

Startups

Kunnen hun business verder uitbouwen door bijvoorbeeld het valideren van hun technologie / markt. Hiervoor zijn mentors (expertise), onderzoekers (data), studenten (skills), en corporaties (klanten) beschikbaar!

Wetenschappers

Onderzoekers moeten vaak hun blik verruimen om de maatschappelijke impact van hun onderzoek aan te tonen. Onze community kan hun juist helpen met het ontwikkelen van business skills.

Corporates

Zoeken meestal naar manieren om te innoveren en organisatorische problemen op te lossen. Startups en studenten kunnen hun ondersteinen bij het zoeken naar slimme oplossingen in een korte tijd. Corporate Innovation

 

Students

Willen veelal werken aan projecten die hun wereld vormgeven. In de Garage kunnen zij een netwerk en portfolio opbouwen voor hun toekomstige carrière. Ook kunnen zij zich aanmelden voor onze Talent Pool.

Wij bieden:

Feedback op je business idee van experts, mentoren en startups.
Connecties met talenten, kennis instituties en corporate partners.
Flex desks in the Garage voor €150 p.p.p.m. (korting voor teams).
Gratis koffie, vergaderruimten en regelmatige netwerkborrels.
Events & workshops t.b.v. de ontwikkeling van je project of bedrijf.
Acceleratie programma's voor startup teams en wetenschappers.
The Garage als event space voor partners.

Missie

Bij UtrechtInc streven we naar een toekomst waarin mensen in grote steden op een gezonde manier kunnen werken, eten, leren, reizen, creëren en consumeren. Er is in ons ecosysteem al zo veel kennis aanwezig in ICT, gaming, duurzaamheid, educatie, health, energie en mobiliteit. Laten we dat optimaal benutten! In de Garage geven we mensen de mogelijkheid om grenzen te verleggen in hun werkomgeving en multidisciplinaire samenwerkingen aan te gaan.