Startersquad

ICT

Iwein Fuld

Mentor bij UtrechtInc

Als mentor deelt Iwein kennis, ervaringen en valkuilen uit zijn expertisegebied met de ondernemers van UtrechtInc. Onze mentoren staan klaar voor de ondernemers die feedback vragen en geven hen advies, specifiek voor hun startup en de situatie waarin die zich bevindt. Op deze manier dragen onze mentoren bij aan het ontwikkelproces van de startups, maar ook aan de nieuwste innovatieve ontwikkelingen, de bedrijvigheid en de werkgelegenheid.

Oprichter StarterSquad en Capacitor

Iwein is entrepreneur en oprichter van StarterSquad, een distributed community die Startups en bedrijven helpen met ontwerpen, bouwen en groeien van digitale innovaties. Daarnaast is Iwein een van de oprichters van Capacitor, een platform dat ervaren software teams en klanten middels digitale projecten met elkaar verbindt.

Iwein heeft veel ervaring in agile extreme programming en lean startup principes. Ook ervaren in het ontwerp van de technische architectuur van Startups en de ontwikkeling van technologie roadmaps. Momenteel is hij betrokken bij investeringen en growth hacking.

Zijn gouden regel: “Als je niet kunt controleren of het werkt, dan moet je je ook niet met bouwen bezig houden.”

Skills:

  • Start-ups / Ondernemerschap
  • Software ontwikkeling
  • Growth Hacking

Twitter

Iwein Fuld 2 dagen geleden

@refundme_en I was looking for Blue Air (BMS) refunds, but it seems that airline is not on your platform. Is it not supported?

Iwein Fuld 3 weken geleden

@mixpanel I had a nice revenue graph in my account, which stopped working since your updates lately. Are you planning to fix that?

Iwein Fuld 3 weken geleden

"We're optimistic about that" actually means "We'll tell you later that this is an unsolved problem"