Crossbeta Biosciences

Biopharmaceutics, Technology

Michel de Baar

Mentor bij UtrechtInc

Als mentor deelt Michel kennis, ervaringen en valkuilen uit zijn expertisegebied met de ondernemers van UtrechtInc. Onze mentoren staan klaar voor de ondernemers die feedback vragen en geven hen advies, specifiek voor hun startup en de situatie waarin die zich bevindt. Op deze manier dragen onze mentoren bij aan het ontwikkelproces van de startups, maar ook aan de nieuwste innovatieve ontwikkelingen, de bedrijvigheid en de werkgelegenheid.

Eigenaar van Crossbeta Biosciences en 2PdB Holdings

Michel is een business development manager met ervaring in alle aspecten van de zakelijke transactie processen binnen de wereldwijde farmaceutische, biotechnologische en diagnostiek industrie. Michel zijn unieke kwaliteiten liggen bij bedrijfs-en business development, evenals project- en programmamanagement.

Voor 2PdB Holdings, wordt Michel met zijn expertise in de verschillende gebieden van de ontwikkeling van geneesmiddelen ingezet om bedrijven te helpen en hun programma’s om vooruitgang te boeken en te ontwikkelen. Een belangrijk aspect is dat hij overzicht houdt en schat de gevolgen van de verschillende activiteiten op de totale ontwikkeling van geneesmiddelen cyclus in.

Skills:

  • Corporate development, Business development
  • Project management, Program management
  • Spin-out, Licensing, Financing, Partnering
  • Scientific development and product development

 


Twitter

Michel 3 maanden geleden

RT @MSDintheUK: We will be establishing a state of the art life sciences discovery research facility in London, in addition to new research…