Mede-eigenaar van Luyfel

Interaction, Design, Communication, Concept

Sven Hanssen

Mentor bij UtrechtInc

Als mentor deelt Sven kennis, ervaringen en valkuilen uit zijn expertisegebied met de ondernemers van UtrechtInc. Onze mentoren staan klaar voor de ondernemers die feedback vragen en geven hen advies, specifiek voor hun startup en de situatie waarin die zich bevindt. Op deze manier dragen onze mentoren bij aan het ontwikkelproces van de startups, maar ook aan de nieuwste innovatieve ontwikkelingen, de bedrijvigheid en de werkgelegenheid.

Mede-eigenaar bij Luyfel

Sven is een nieuwsgierige jongen uit Holland die geïnteresseerd is in het merk ontwikkeling, marketing communicatie, usability en grafische vormgeving. Zijn missie is het verstrekken van grote workflow voor het creëren van de beste uit de media ideeën met een perfectionist oplossing. Sven zijn passie is de unieke gebruikerservaringen bouwen op een perfecte framework, in combinatie met nieuwe innovaties en ideeën, met als gevolg een perfecte oplossing voor alle interactie, communicatie, marketing en reclame problemen.

Skills:

  • Communication
  • Interaction
  • Creative technology

 


Twitter

Sven Hanssen 2 maanden geleden

@albertheijn als er op jullie kazen alleen melkeiwit als allergie staat, zijn deze dan dus lactosevrij?

Sven Hanssen 7 maanden geleden

@Julias_NS hebben jullie ergens de lijst van allergenen online staan? Ik wil graag weten wat ik bij jullie mag eten!

Sven Hanssen 1 jaar geleden

RT @KPN: Het is bijna Kerst. En dus staat de Mybee app vol met leuke Kerstvideo’s & spelletjes voor kinderen van 2 t/m 6 jaar https://t.co/…