Netwerk

Met een waardevol netwerk bereik je meer.

Contact leggen met de juiste personen kan vaak nét de doorslaggevende factor zijn voor het succes van je nieuwe bedrijf. Zit je bij UtrechtInc, dan krijg je de mogelijkheid om die connecties te maken in een uitgebreid netwerk van ondernemers, experts, investeerders en professionals van gerenommeerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Ben je op zoek naar een co-founder? Houd onze agenda in de gaten en meld je aan voor een van onze co-founder events of bekijk deze founder2be database.

Startups

Sparren van ondernemer tot ondernemer? Benieuwd wat andere ondernemers in jouw schoenen zouden doen? In de UtrechtInc community onderneem je samen met andere starters.

Graduates

Hoe succesvol zijn de ex-UtrechtInc startups? Bekijk de websites van onze graduate bedrijven. UtrechtInc onderhoudt een goede band met haar graduates, zij helpen een nieuwe generatie startups daarom graag met praktische adviezen.

Mentors

Voor waardevolle kennis, ervaring en perspectief. De contacten zijn warm en een afspraak voor advies en feedback is zo gemaakt.

Partners

UtrechtInc is onderdeel van het Utrecht Science Park. Voor jou betekent dit toegang tot waardevolle relaties en events!

Vrienden van

Wil jij ook meer betrokken bij ons raken? Word dan Vriend van UtrechtInc.

Klik hier voor de voordelen en om je bedrijf aan te melden.

Team

Wil je persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan langs voor een kop koffie.