Startende bedrijven bij ons in huis

Onze ondernemers werken zeer gemotiveerd aan het uitbouwen van hun innovatieve startup met enige hulp van het UtrechtInc team en de ondersteunende experts. Ook bij startups die buiten de UtrechtInc community als graduates verdergaan zien we vaak een stijgende succeslijn! Onze resultaten:

  • 157 startups supported (2009-2016)
  • 238 MLN aan investeringen (2009-2016)
  • 67 graduates (2009-2016)
  • 84 MLN omzet (2016)
  • 1125 banen (2016)

Build

2daysmood

De missie van 2daysmood is organisaties inzicht te geven in het geluk op de werkvloer en de middelen te bieden om met effectieve maatregelen het geluk te verhogen.

AMT Medical

Onderzoekt en ontwikkelt apparaten die hart-bypass operaties sneller, veiliger, makkelijker en minder ingrijpend voor de patient maken.

Aruku

Ontwikkelt kunstmatige intelligentie-software voor robots en autonome systemen in de agricultuur. Een volledig autonoom producerende kas is hier een voorbeeld van.

Bolas

Project- en researchtool waarmee de student de meest relevante en betrouwbare bronnen uit Google en databanken filtert, bewaart en deelt.

CART-Tech

Creëert een nieuwe beeld-geleide injectietechniek om intramyocardiale injecties te optimaliseren en standaardiseren in het kader van cardiale regeneratieve therapie

Confy

Smartphone app die buurtbewoners onderling en met bezorgers verbindt. Om samen gemakkelijk, snel en goedkoop online bestellingen te kunnen ontvangen.

Core Life Analytics

Intuitive cloud-deployed data analytics tools for life sciences research. Why wait for someone else to analyze your data?

DialogueTrainer

Dialogue Trainer biedt een online platform voor het trainen met scenario’s voor professionele gespreksvoering.

Faqta

Faqta is een crossmediale uitgever van leermaterialen gebaseerd op ontdekkend en onderzoekend leren.

FootScout

Een app en community voor jonge voetbalfans die ontdekt willen worden als profvoetballer. Elke week worden ze door een prof uitgedaagd om een move te kopieren en te tonen.

IDfuse

Maakt specifieke kennis, met name van wetenschappers en kennisinstellingen, toepasbaar in de praktijk met ondersteuning van modellen en methodes.

InBeacon

We close the loop between online and offline

Karveel Pharmaceuticals

Karveel is een biotech bedrijf dat antibiotica ontwikkelt die serieuze medicijn-resistente infecties moet tegengaan.

Lyla Coach

Geautomatiseerde slaapcoach gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Utrecht. De app biedt verschillende oefeningen in een programma van 6 weken om beter te leren slapen. Met uitleg en evaluatie.

Novioscan

Levert een 24/7 draagbare sensor die kinderen en volwassenen helpt met urine-incontinentie door de inhoud van de blaas te monitoren en overvulling of ongewenst urineverlies te voorkomen.

Prolira

Prolira ondersteunt patiëntenzorg met een nieuw medisch apparaat gericht op het vroegtijdig opsporen van delirium.

Redgrasp

Biedt microlearning platform voor richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van zorg op een leuke en gemakkelijke manier te verbeteren.

Sustanalyze

Creëert wetenschappelijke softwareoplossingen voor duurzame R&D waarmee talloze duurzaamheidsvraagstukken op een geïntegreerde en pragmatische manier aangepakt kunnen worden.

uCrowds

Software dat mensenmassa’s simuleert, geïntegreerd in softwareproducten van klanten en aangeboden als plug-in voor game-engine(s).

VQuest

VQuest is een toetsingsprogramma voor medische opleidingen met digitale radiologische beelden zoals gebruikt worden in de dagelijkse praktijk.

WheelsB&B

Wheelsbnb is het online-platform voor en door rolstoelgebruikers. Het platform waar (ver)huur en ruil van rolstoeltoegankelijke (privé)accommodaties samen komen.

Your Next Concepts

Your Next Concepts ontwikkelt Academy Attendance, een applicatie die real time data uit het onderwijs verzamelt, analyseert en presenteert aan onderwijsorganisaties.

Pressure Cooker

Closure

Service voor nabestaanden om alle abonnementen, contracten en accounts af te ronden van een overleden persoon. Dit voorkomt doorlopende kosten en limiteert de kans op identiteitsfraude.

Goings-On

Monitor-app voor kankerpatiënten en hun naasten. In één minuut per dag bijhouden hoe het gaat, op basis van wat zowel de patiënt als de arts belangrijk vindt.

MarcoPoloBot

Online dienst die door het automatisch uitlenen van cryptocurrencies aan margin traders rente helpt te genereren voor investeerders.

Perfect Place

Webservice dat op basis van big data-analyses de kwaliteit van een woonomgeving in beeld brengt en zo risico’s reduceert in besluitvormingstrajecten rond ruimtelijke ordening en investeringen in vastgoed.

Co-working Space

ArtPub

ArtPub draait volledig om creativiteit. Lokale artiesten leren je om een fantastisch schilderij te schilderen in je favoriete café.

DiManEx

Revolutioneert de supply chains op dezelfde manier als e-commerce dat voor de retail heeft gedaan. De SaaS-service helpt te identificeren welke onderdelen kunnen worden 3D-printen, en past dan uw bestelling bij de juiste leverancier aan.

Het Poeppaleis

Het PoepPaleis is de eerste plek waar je alles over poep te weten kunt komen. De grote boodschap zegt iets over je gezondheid. Het PoepPaleis organiseert leuke en verrassende projecten, gericht op kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Next Generation Care

Next Generation Care is een organisatie gericht op het ontwikkelen en inzetten van innovatieve concepten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector. Een van de speerpunten is het ontwikkelen van een e-health platform voor aanstaande vaders en moeders.

Talent4NL

Talent4NL biedt multiculturele carriere coaching voor internationale afgestudeerden, met als doel om hun kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt te vergroten.

Twende

Have you ever risked your life at the backseat of a motortaxi in Kenia or Thailand? Twende firmly reduces that risk by restoring customers' trust in their motor taxi driver. The 'Uber-like' application offers a selection of safe and trusted drivers who can swing by your pickup point in no time!

Twitter

AppAppeal 10 uur geleden

89 percent of consumers in the US and UK report that they avoid companies who don’t protect their privacy. Data pri… https://t.co/F7wiL7n85j