Startende bedrijven bij ons in huis

Onze ondernemers werken zeer gemotiveerd aan het uitbouwen van hun innovatieve startup met enige hulp van het UtrechtInc team en de ondersteunende experts. Ook bij startups die buiten de UtrechtInc community als graduates verdergaan zien we vaak een stijgende succeslijn! Onze resultaten:

  • 157 startups supported (2009-2016)
  • 238 MLN aan investeringen (2009-2016)
  • 67 graduates (2009-2016)
  • 84 MLN omzet (2016)
  • 1125 banen (2016)

Build

2daysmood

De missie van 2daysmood is organisaties inzicht te geven in het geluk op de werkvloer en de middelen te bieden om met effectieve maatregelen het geluk te verhogen.

Bolas

Project- en researchtool waarmee de student de meest relevante en betrouwbare bronnen uit Google en databanken filtert, bewaart en deelt.

Brain Science Tools

Is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in MRI-gerelateerde technologie en neurostimulatie apparatuur voor neurowetenschappen laboratoria en klinische gebruikers over hele wereld.

CART-Tech

Creëert een nieuwe beeld-geleide injectietechniek om intramyocardiale injecties te optimaliseren en standaardiseren in het kader van cardiale regeneratieve therapie

Core Life Analytics

Intuitive cloud-deployed data analytics tools for life sciences research. Why wait for someone else to analyze your data?

DialogueTrainer

Dialogue Trainer biedt een online platform voor het trainen met scenario’s voor professionele gespreksvoering.

Edutainment Games

Edutainment Games gelooft dat digitaal leren verder gaat dan ‘een boek achter het glas’, dat games en leren hand in hand gaan, juist in het onderwijs.

Faqta

Faqta is een crossmediale uitgever van leermaterialen gebaseerd op ontdekkend en onderzoekend leren.

Happi

Geeft patiënten continu volledig inzicht in hun eigen ziekte-data, om zo de autonomie te bevorderen.

IDfuse

Maakt specifieke kennis, met name van wetenschappers en kennisinstellingen, toepasbaar in de praktijk met ondersteuning van modellen en methodes.

InBeacon

We close the loop between online and offline

LeanLibrary

Digitale dienstverlening voor (universiteits)bibliotheken om gebruikers snel en gemakkelijk toegang te bieden tot databases met wetenschappelijk materiaal.

Novioscan

Levert een 24/7 draagbare sensor die kinderen en volwassenen helpt met urine-incontinentie door de inhoud van de blaas te monitoren en overvulling of ongewenst urineverlies te voorkomen.

Prolira

Prolira ondersteunt patiëntenzorg met een nieuw medisch apparaat gericht op het vroegtijdig opsporen van delirium.

Redgrasp

Biedt microlearning platform voor richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van zorg op een leuke en gemakkelijke manier te verbeteren.

SensorFact

Software voor procesoptimalisaties bij het industriële mkb voor besparingen op operationele kosten zonder initiële investeringen.

Sustanalyze

Creëert wetenschappelijke softwareoplossingen voor duurzame R&D waarmee talloze duurzaamheidsvraagstukken op een geïntegreerde en pragmatische manier aangepakt kunnen worden.

uCrowds

Software dat mensenmassa’s simuleert, geïntegreerd in softwareproducten van klanten en aangeboden als plug-in voor game-engine(s).

Your Next Concepts

Your Next Concepts ontwikkelt Academy Attendance, een applicatie die real time data uit het onderwijs verzamelt, analyseert en presenteert aan onderwijsorganisaties.

Pressure Cooker

Agenses

Biedt callcenters inzicht voor prestatieverbetering op zowel organisatieniveau als van medewerkers individueel. Met forecasting, scheduling en scholing.

Confy

Smartphone app die buurtbewoners onderling en met bezorgers verbindt. Om samen gemakkelijk, snel en goedkoop online bestellingen te kunnen ontvangen.

Sleepcare

Geautomatiseerde slaapcoach gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Utrecht. De app biedt verschillende oefeningen in een programma van 6 weken om beter te leren slapen. Met uitleg en evaluatie.

Wheelsbnb

Wheelsbnb is het online-platform voor en door rolstoelgebruikers. Het platform waar (ver)huur en ruil van rolstoeltoegankelijke (privé)accommodaties samen komen.

Co-working Space

ArtPub

ArtPub draait volledig om creativiteit. Lokale artiesten leren je om een fantastisch schilderij te schilderen in je favoriete café.

Het Poeppaleis

Het PoepPaleis is de eerste plek waar je alles over poep te weten kunt komen. De grote boodschap zegt iets over je gezondheid. Het PoepPaleis organiseert leuke en verrassende projecten, gericht op kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Next Generation Care

Next Generation Care is een organisatie gericht op het ontwikkelen en inzetten van innovatieve concepten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector. Een van de speerpunten is het ontwikkelen van een e-health platform voor aanstaande vaders en moeders.

Twende

Have you ever risked your life at the backseat of a motortaxi in Kenia or Thailand? Twende firmly reduces that risk by restoring customers' trust in their motor taxi driver. The 'Uber-like' application offers a selection of safe and trusted drivers who can swing by your pickup point in no time!

Twitter

Senfal 4 uur geleden

What is it like to work at Senfal and what is cool about working at a scale-up? Programmer Maarten shares his story! https://t.co/Q07TYFgod0