Get Started

Is ondernemen de volgende stap in jouw carriere? Wil je jouw onderzoek of project in een business propositie veranderen? 

Neem dan deel aan onze Get Started Workshops . Elke maand, vrijdagmiddag. Ontdek de ondernemer in jezelf!

 Aanmelden

Opzet

Get Started bestaat uit 3 verschillende workshops om te toetsen of jouw onderzoek of project omgevormd kan worden naar een business idee. Met onze expertise en coaching krijg jij in korte tijd scherp wat het probleem is van een potentiële klant, de oplossing, mogelijke business modellen en welk team je nodig hebt om dat te verwezenlijken. Tijdens de workshop leer je de basis van het ondernemen, namelijk door te doen. Uiteraard pitch je jouw idee en krijg je feedback van je peers.

De workshops zijn elke derde vrijdag van de maand van 13.30 tot 17.30 uur met aansluitend een biertje of frisje. Het laatste uur van de workshop bestaat uit een Lean Coffee Session: een agendaloze meeting waar de top of mind uitdagingen beantwoord worden door je peers en UtrechtInc startups.

Voor wie?

 

  • Iedereen met een idee of een project kan deelnemen aan Get Started.
  • Get Started brengt je in contact met ondernemende mensen, vergroot je netwerk en bereid je voor om deel te nemen aan onze acceleratieprogramma’s.
  • Er geldt slechts 1 selectiecriterium: interesse om je kennis en ervaringen te delen met andere ondernemende mensen!

Wil je (hierna) fulltime ondernemen?:

Meld je dan aan voor onze programma’s Science Venture voor wetenschappers of Pressure Cooker programma voor innovatieve ondernemers van UtrechtInc. Je kunt kiezen uit een kantoor of een flex desk in onze co-working space.

Kosten

Een Get Started Workshop kost 50 euro per persoon inclusief drankjes, materialen en 1 dag co-working (excl BTW).  

Er zijn nog geen evenementen bij ons bekend.