Dit bieden wij jou!

We build healthy companies

Zit je bij UtrechtInc, dan heb je toegang tot onder andere trainingen, een kantoor, startkapitaal en ons netwerk. De startups in onze community zijn enthousiaste harde werkers die elkaar feedback geven en ervaringen delen. UtrechtInc is een incubator met een acceleratorprogramma, dit betekent dat je óók voor en na het programma bij ons in huis mag zitten en gebruik kunt maken van onze support. Hieronder meer….

Facilities

Kantoorruimte

Wat dacht je van een eigen kantoor, gratis koffie, internet, meetingrooms en een secretariaat voor al jouw vragen.

Co-working Space

In onze co-workingspace The Garage vind je flexplekken vanaf €150 per maand. Inclusief koffie, vergader- en workshopruimtes.

Startup Deals

Hier vind je interessante kortingen!

Prototyping & Intellectual Property

Hulp nodig? Onze partners helpen je graag.

Community

Mentors

Krijg support van onze mentoren. Deze ervaren experts ondernemers delen graag hun netwerk en behoeden je voor de valkuilen van het ondernemerschap.

Peers

Werk in een hechte community tussen andere startup ondernemers. Loop bij mekaar binnen voor praktische adviezen en een gezellig biertje!

Talent

Wij helpen je jouw startup team versterken. Stagiairs, medewerkers, co-founders? Ons netwerk omvat de 65.000 studenten aan UU, UMCU en HU en diens alumni!

Potentiële Klanten

Onze link met kennisinstellingen en diverse corporates biedt jou toegang tot launching customers. Op eigen initiatief of door onze matchmaking!

Programma

Programma

In ons acceleratieprogramma (van in totaal twee jaar) stroomt je startup van Science Venture of Pressure Cooker door in Build.

Science Venture

Programma voor wetenschappers die willen proeven aan ondernemerschap en met hun onderzoek de eerste stappen naar de  markt willen zetten.

Pressure Cooker

Programma voor teams van ondernemers die een eerste business model en prototype hebben ontwikkeld. Aan het eind van deze fase is de startup klaar voor investeringen!

Build

Een groeifase met ondersteuning op maat voor startups die Science Venture of de Pressure Cooker succesvol hebben doorlopen.

Financiering

18k startkapitaal

Ontvang een gunstige financiering zonder aandelen uit te geven!

Rabo Pre Seed Fund

Via UtrechtInc kom je tot laagdrempelige financieringsmogelijkheden.

Investeerders

Pitch je bedrijf via ons bij investeerders.

Events

Events

Welke (UtrechtInc) events zet jij in je agenda?