Events

Welke (UtrechtInc) events zet jij in je agenda?

Drinks2gether

We zouden UtrechtInc niet zijn zonder onze wekelijkse netwerkborrel bij ons in huis. Iedere donderdag rond 17.30 uur komt er chips, bier en wijn op tafel en is het borreltijd! Hét moment om successen te delen en nieuwe members in de community te ontmoeten.

Elke derde donderdag in de maand ben je welkom voor Inc.afé. Dan wordt op de bank een succesvolle en gevestigde ondernemer geïnterviewd door een ondernemer uit de community. Geen saaie vragen en ellenlange antwoorden! Hier gaat het om interactie, ‘the best learings’, netwerken en gezelligheid. Deze serial entrepreneurs zaten eerder bij ons op de bank: Steve Blank!!!, Richard Straver, Ian Zein, Jim Halfens en Patrick Kerssemakers.

High five!

UtrechtInc organiseert ook extern met partners events die jij niet wilt missen.

Meet UtrechtInc

  • 11 januari 2018
  • 16:30 — 17:30
  • UtrechtInc Lounge & Garage, 1e verdieping H.R. Kruytgebouw, Padualaan 8, Utrecht

UtrechtInc ondersteunt ondernemers en wetenschappers bij het succesvol starten van hun bedrijf, ook als het nog om een idee of onderzoek gaat. Ben jij op zoek naar financiering, huisvesting, andere ondernemers, klanten, advies, en benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Kom kennismaken op de 1e donderdag van de maand. Om 16.30 uur vertellen we meer…

Meet UtrechtInc

  • 8 februari 2018
  • 16:30 — 17:30
  • UtrechtInc Lounge & Garage, 1e verdieping H.R. Kruytgebouw, Padualaan 8, Utrecht

UtrechtInc ondersteunt ondernemers en wetenschappers bij het succesvol starten van hun bedrijf, ook als het nog om een idee of onderzoek gaat. Ben jij op zoek naar financiering, huisvesting, andere ondernemers, klanten, advies, en benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Om 16.30 uur vertellen we meer over onze ondersteuning en wat je van de startup…

Deadline aanmelden

  • 26 februari 2018
  • — 23:59

Aanmelden voor onze acceleratie programma's kan tot en met 26 februari 2018. Mocht ja als ondernemer of wetenschapper met jouw bedrijf de Pressure Cooker of het Science Venture programma willen doorlopen meld je dan tijdig aan!