Ondernemers in huis

Voor praktisch advies, een praatje, een kop koffie of een drankje!

De UtrechtInc community leeft rondom één centraal onderwerp: ondernemerschap! Die regel geldt voor iedere startup of ondernemer in huis, want iedereen is even hard aan het werk om zijn eigen bedrijf op te bouwen. Door tussen deze like-minded mensen te zitten, begrijpen onze ondernemers elkaar vaak erg goed, ze lopen tegen dezelfde problemen aan en hebben diezelfde ondernemersdrive!

Nuttig

Het geven van feedback en tips gebeurt al dagelijks, maar ook de successen worden met elkaar gevierd! Bovendien zijn het de verschillende leeftijden, ervaringsniveaus en expertises in vakgebieden die ervoor zorgen dat er een groot collectief aan kennis in deze levendige community zit. Loopt je vast in het CMS van je website? De IT startup naast je heeft vast de oplossing! Zoek je nog een marketingstagiair? Het UtrechtInc team zet haar HU contacten graag voor je in!

Fun

Uit ervaring weten we dat er al vele sociale connecties en vriendschappen zijn onststaan in onze community. Met onze gezamenlijke lunches, wekelijkse borrel en verschillende communityuitjes naar de bowlingbaan of de lasergamehal vinden wij dat niet meer dan logisch! Wij proberen onze community zo actief mogelijk te houden met deze sociale activiteiten. Het bevordert de werksfeer de samenwerking en geeft extra motivatie!

Wie zit er in?

De startups in huis zitten in verschillende levensfases. Sommigen hebben al alle stages van ons programma doorlopen, anderen beginnen pas net aan hun ontdekkingsreis als startup. De ondernemers zijn vaak professionals uit de omgeving van Utrecht, alumni van UU of HU en wetenschappers. Natuurlijk hoort het team van UtrechtInc ook bij de hechte community. Ondanks dat sommigen partijen niet bij ons ‘in huis’ zitten, horen ze toch bij ons waardevolle netwerk.