Wetenschapper en ondernemen

Met jouw onderzoek en publicaties bied jij de wereld waardevolle informatie.
Bij UtrechtInc geloven we dat die kennis met ondernemerschap sneller van waarde is voor de maatschappij.

uu hu umc

Wil jij het pad van ondernemen verkennen?

UtrechtInc biedt wetenschappers een programma met daarin de eerste stappen naar de markt. Als incubator nemen wij een ondersteunende rol in en blijf je zelf eigenaar. Zo stimuleren we samen een snelle bijdrage van wetenschap aan een gezonde samenleving.

Voor wetenschappers / phd’ers / ondernemers:

  • die kennis van de UU, HU en UMCU willen valoriseren
  • in de ideefase
  • zonder omzet

Vragen? Kom langs voor een kop koffie! 

Hoe het werkt

In het programma ontdek je of ondernemerschap jouw weg voor valorisatie is en of jij die kar wilt trekken. Vanuit onze expertise bieden we je daarbij een praktische aanpak en trainingen. Tegelijkertijd ontmoet je collegawetenschappers en mentoren, investeerders en ondernemers uit ons netwerk die je verder op weg helpen.

Lees meer over dit programma: Discovery Stage 1 

Meld je voor 12 februari aan

Nadat jij het online aanmeldformulier ingevuld hebt verzonden, nemen we contact met je op. Tijdens deze vrijblijvende ontmoeting maken we graag kennis en geven we antwoord op jouw vragen. Daarna beslis je of je wilt gaan deelnemen.

Meld je nu aan om kennis te maken.

Bij UtrechtInc ontwikkel je de skills die nodig zijn om een bedrijf te starten. Je ontmoet een waardevol netwerk en collegawetenschappers die net als ik meer willen dan publiceren alleen.

Ik leerde met een systematische aanpak mijn product beter te definiëren en vond via UtrechtInc een co-founder voor mijn bedrijf.